blognews.hu
Friss hírek a magyar blogok világából
Olvasd a mobilodon is

Elektromos cigaretta

Nem csak a saját egészségedért teszel nagy lépést, ha a hagyományos dohányzás helyett az elektromos cigarettát választod, hiszen az analóg cigi veszélyes anyagokkal teli füstjétől megszabadulva, hozzátartozóidat is megkíméled a passzív dohányzás veszélyeitől.

E-cigi mintaboltunkban és webáruházunkban csak megbízható e-cigaretta készleteket, akkumulátorokat, e-liquideket és egyéb elektromos cigi kellékeket forgalmazunk, így biztosítjuk, hogy e-smokerként tényleg biztonságosan hódolhass szenvedélyednek.

Elektromos cigarettaVálasztékunkban mindenki számára akad megfelelő felszerelés, hiszen például az egyedi, Swarowski kristályokkal díszített, eredeti kígyóbőr tokkal kínált eGo Supreme prémium minőségű elektromos cigaretta nők részére ajándéknak is kiváló választás.

Aki kipróbálni szeretné az elektromos cigarettát, az is jó helyre jön, ha felkeresi Dél Pesten található ecigi mintaboltunkat.

Forrás: Gumiautó
Eredeti cikk: Elektromos cigaretta
Hasonló cikkek
Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.