blognews.hu
Friss hírek a magyar blogok világából
Olvasd a mobilodon is

Florida property sellers

Még sokan emlékeznek rá, hogy a jelenlegi gazdasági válság az amerikai ingatlanok túlértékelődésének a bebukásával kezdődött.

Az amerikai ingatlanárak azóta jelentős lejtmenetbe kapcsoltak egészen a tavalyi évig, amikor is már a legtöbb neves pénzügyi befektető azt kezdte jelezni, hogy az árak már a reális szint alá jutottak és most már újra érdemes befektetni az amerikai ingatlanokba. Emellett a Floridai térség nagyon sok szempontból lehet vonzó a befektetőknek. A napsütéses órák száma, a tengerpart, Disneyland, mind olyan tényező, amely az idegenforgalom számára vonzóvá teszi Floridát.
Irodánk kínálatában bank által visszavett floridai ingatlanok találhatóak, amelyek a piaci ár alatt kerülnek értékesítésre.

Mind Budapesten, mind Floridában rendelkezünk irodával, így mindkét helyen tudjuk fogadni az érdeklődőket.

Nascar Sprint Cup Gatorade Duel - Daytona Beach, Florida

Nascar Sprint Cup Gatorade Duel – Daytona Beach, Florida

Forrás: Gumiautó
Eredeti cikk: Florida property sellers
Hasonló cikkek
Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.