blognews.hu
Friss hírek a magyar blogok világából
Olvasd a mobilodon is

Kiadó Lakás Info

A Kiadó Lakás Info csapatának első számú ügyfelei azok az igényes bérlőjelöltek, akik minőségi otthont szeretnének találni Budapesten.

Miben nyújt többet számukra a Kiadó Lakás Info honlap, mint egy ingatlanhirdetési portál?
Első sorban a minőségi, személyre szabott kiszolgálással, minőségi kiadó lakásokkal, amelyeknek a többsége azonnal költözhető.
A személyre szabott szolgáltatásba az is beletartozik, hogy ha ön megadja az ingatlanközvetítő iroda referensének, hogy milyen kiadó lakást keres, akkor ő kikeresi önnek az adatbázisból ezeket az ingatlanokat és e-mailben elküldi erről a tájékoztatót, ráadásul mindezt teljesen ingyenesen.

Az iroda csak az ingatlantulajdonosoktól kér díjazást a munkájáért, azt is csak sikeres közvetítés esetén és ugyanannyit, amennyit más irodák is el szoktak kérni, tehát önnek semmivel nem kerül többe ez a kényelmes keresési mód.

Forrás: Gumiautó
Eredeti cikk: Kiadó Lakás Info
Hasonló cikkek
Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.