blognews.hu
Friss hírek a magyar blogok világából
Olvasd a mobilodon is

Tiffany üveg

A lakások belső helyiségeiben használt térelválasztók előkelő stílusúvá teszik a szobákat, de akár a konyhában is kialakítható a sajátos stílus, hiszen a Tiffany üvegből készült szekrénybetétek ennek a helyiségnek a bútorait is szemet gyönyörködtetővé varázsolják.

Az ingatlan külsejéhez tartozó nyílászárók ólomüveg díszítése is képes kiemelni otthonát az egyhangú utcaképből, hiszen a templomok üvegtábláinak gazdag színvilágát idézve, de az Ön instrukcióját követve kialakított mintázat a szabvány ablakokat és bejárati ajtókat is egyedi műalkotássá teszi.

A Tiffany üveg felhasználási lehetőségei itt még nem érnek véget, hiszen a modern technikának köszönhetően, kisebb használati és dísztárgyak is készíthetőek, például órák és ékszerek, de a belső dizájn teljessé tételéhez tökéletes választás a Tiffany lámpa, ami meghitt fénnyel ragyogja be lakása bármelyik helyiségét.

Tiffany üveg

Forrás: Gumiautó
Eredeti cikk: Tiffany üveg
Hasonló cikkek
Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.