blognews.hu
Friss hírek a magyar blogok világából
Olvasd a mobilodon is

10 hónapos kortól

Kubu

Valahol a neten botlottam bele ebbe a receptbe, kipróbáltam, és nagy sikere volt. Egész egyszerű elkészíteni, és kiadós adag lesz ennyi …

Répachips

Ha már chips kell, legyen az is egészséges! Hozzávalók: néhány szál vastagabb, de zsenge sárgarépa kevés olivaolaj Kapcsold be a sütőt 180 fokra.…

Egyszerű zöldbableves

A zöldségek arányán változtatva újíthatsz is ezen a krémlevesen.       Hozzávalók: ½ kg zöldbab egy nagyobb szem krumpli egy szép…

Tavaszi zöldborsó főzelék

Pillanatok alatt kész, és mindenki szereti! Legfinomabb a tavaszi friss borsóból.     Hozzávalók: ½ kg zöldborsó ½ fej hagyma 1 szem…

Kukoricás pulykamell babáknak

Hozzávalók: Egy szelet pulykamell 2 szem burgonya Egy jó maréknyi mirelit kukorica picike só olaj Kockázd fel a húst, és a burgonyát. A husit…

Medvehagyma krémleves

Hihetetlenül egyszerű tavaszi leves.       Hozzávalók: 1 kg krumpli hámozva, darabolva 1 liter zöldségleves 2 nagy marék…

Vaníliás kifli

Süti a legkisebbeknek (is). Hozzávalók: 10 dkg darált dió 30 dkg finomliszt 20 dkg vaj 7 dkg porcukor Keverd össze a diót a liszttel meg a…

Joghurt SK

Megint egy házilag elkészíthető recept. Sokkal-sokkal finomabb, mint a bolti, és nem utolsó sorban gazdaságosabb.     Hozzávalók: 1…

Húsmentes fasírt babáknak

Főzelékhez feltétnek, vagy krémlevesek mellé kínálhatod. Önállóan uzsonnára egy kis zöldséggel is tökéletes.     Hozzávalók: 1 tojásból…

Sajtkrém

Uzsonnára készíts babafalatokat. Hozzávalók: 20 dkg sajt lereszelve 5 dkg vaj ½ dl kefir kevés snidling apróra vágva Az összes hozzávalót keverd…
Hirdetés
Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.