blognews.hu
Friss hírek a magyar blogok világából
Olvasd a mobilodon is

Stagnálást vár a tőzsdén az elemző


Stagnálásra számít csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője.

Móró Tamás az MTI-nek elmondta: nem vár nagy forgalmat, és számottevő árfolyammozgásokat sem. Véleménye szerint az látszik, hogy a világban erősödtek a növekedési félelmek, ezért a magyar piaccal is óvatosabbak a befektetők.

BÉT

A vezető részvények közül kiemelte a Richtert, amelynek piacára folyamatosan érkeznek vevők, a másik három részvény esetében azonban nem vár elmozdulást.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 30,70 pontos, 0,15 százalékos csökkenéssel, 20 687,22 ponton zárt szerdán, a részvénypiac forgalma 11,2 milliárd forint volt. A Mol árfolyama 380 forinttal, 3,01 százalékkal 12 225 forintra csökkent, 2,8 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 51 forinttal, 0,98 százalékkal 5277 forintra erősödött, forgalmuk 5,3 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,52 százalékkal 379 forintra esett, forgalma 308,9 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama 72 forinttal, 1,63 százalékkal 4482 forintra nőtt, a részvények forgalma 2,7 milliárd forintot ért el.

MTI

Forrás: Hir.ma
Eredeti cikk: Stagnálást vár a tőzsdén az elemző
Hasonló cikkek
Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.